Work
Eat
Sleep
Repeat

Altijd, overal en op elke manier

Werken bij GDPS Group B.V.

Bij GDPS Group B.V. verzorgen we o.a. de verzending, ontvangst en beoordeling van de levensbewijzen voor pensioenuitvoerders wereldwijd. Daar zijn we heel goed in en dat willen we graag zo houden! Daarom zoeken we alleen de beste mensen om mee te werken.

Maar we zijn nog meer!

Wat dacht je van een state-of-the-art serverpark, coding, software design, communicatie, accountmanagement, processen en een helpdesk. Ook dat blijft niet vanzelf overeind staan en ook daar hebben we mensen nodig.

Wij zijn altijd op zoek naar goed gemotiveerde, zelfstandig werkende, professionals (m/v) die zich thuis voelen in een hele flexibele organisatie. Ons motto is: je werkt beter als je je goed voelt. Dus doen wij er alles aan om jou goed te laten voelen. Werkplek, mobiliteit, gadgets en vergoeding.

Ben je geïnteresseerd en heb je ons wat te bieden? Kijk dan hieronder voor de actuele vacatures.
Staat er op dit moment geen vacature? Stuur dan je CV met foto en motivatie naar info@gdps-group.nl. Wie weet is er een klik. En bovendien, een bak goede koffie en een leuk gesprek is nooit weg. Probeer het gerust!

Team GDPS Group


Actuele vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Mail gerust je CV met foto én motivatie naar info@gdps-group.nl als je één van onze huidige collega's wilt komen vervangen ;-)