Snel en eenvoudig

online identificeren

direct verifiëren

Altijd, overal en op elke manier

Betrouwbare identificatie op afstand? Vanaf nu kan het!

Bij grote aankopen of betalingen is het gewenst dat de koper of ontvanger aanwezig is. Niet om het geld te overhandigen. Nee, dat kan al jaren via online bankieren. Maar om te bewijzen dat de koper daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is. Of dat de ontvanger nog in leven is. Door identificatie aan de hand van een identiteitsdocument zoals een paspoort of rijbewijs.

Zou het niet geweldig zijn als die identificatie ook op afstand kan plaatsvinden? En net zo makkelijk als online een betaling overmaken? Maar dan wel net zo betrouwbaar als bij live contact!

Vanaf nu is dat mogelijk. En veel makkelijker dan u denkt!

Gewoon vanuit huis binnen vijf minuten geregeld.

Als pionier op het gebied van online identificatie biedt GDPS u dé nieuwe manier van identificeren én verifiëren op afstand. Onze Mobile ID Check geeft uw klanten de mogelijkheid om de transactie af te handelen op het tijdstip en locatie dat hen het beste uitkomt. Bovendien profiteert u van de efficiëntie van online zakendoen zonder nadelige vertraging door een fysieke identificatie.

Benieuwd hoe het werkt en wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat de voordelen kunnen zijn voor u én uw klanten.

Bestaande middelen
Nieuwe mogelijkheden!

Samen met gerenommeerde partners ontwikkelden we een proces voor identificatie op afstand. Daarbij maken we gebruik van de meest innoverende technologieën op gebied van digitale communicatie en biometrie.

En het mooiste van deze techniek? Er zijn geen ingewikkelde apparaten of dure hardware voor nodig. We maken gebruik van wat de meeste mensen al hebben. Gewoon met een smartphone en een paspoort, binnen 5 minuten geregeld.

U bespaart daarmee niet alleen tijd en kosten voor uw klanten. Ook uw eigen online business krijgt meer snelheid zonder de vertraging van een fysieke identificatie. Want met de mobiele app kan uw klant binnen vijf minuten regelen wat voorheen soms uren in beslag nam. Net zo betrouwbaar en net zo veilig. Alleen sneller en makkelijker.

Is uw interesse gewekt? Benieuwd hoe het werkt en wat wij nog meer voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat de voordelen kunnen zijn voor u én uw klanten.

De voordelen voor u én voor uw klanten

Meer Controle

Betrouwbaar paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten uitlezen met elke NFC compatibel smartphone

Klantvriendelijker

De klanttevredenheid verhogen door integratie van het identifcatieproces met onze unieke mobiele app.

Mobiele Identificatie

Overal eenvoudige identificatie. Vanuit huis, werk of onderweg. Binnen 5 minuten geregeld.

Veilig & Betrouwbaar

Beveiligingsnorm conform College Bescherming Persoonsgegevens en Ministerie Veiligheid & Justitie

Volledige Integratie

Eenvoudige aansluiting op uw eigen interne processen, externe websites en backend systemen via API’s

Bespaar op tijd en geld

Bespaar kostbare tijd en geld voor u en uw klanten. Betrouwbare identificatie in 5 minuten geregeld.