Respecteer het verleden

Benut het heden

Creëer de toekomst

Altijd, overal en op elke manier

Business Process as a Service (BPaaS)

Wij leveren een BPaaS oplossing voor het klantproces "opvragen levensbewijs". BPaaS staat, vrij vertaald, voor "het leveren van een klantproces, geschikt voor meervoudig gebruik, als dienst vanuit de cloud."

Kort gezegd komt het er op neer dat wij u op dit specifieke proces, met ons unieke product, volledig kunnen ontzorgen. Na activatie verzorgen wij voor u alle stappen en handelingen in het proces. En als een individuele aanvraag volledig is doorlopen berichten wij u over de uitkomst. Het enige wat u nog hoeft te doen is ons te voorzien van de aanvragen. Wij doen de rest.

Uiteraard kunt u te allen tijde de status opvragen of de details van een specifiek dossier inzien. Desgewenst kunnen wij deze informatie ook geautomatiseerd terugleveren naar uw eigen basis administratie via uw API.

Eigenschappen van het product

Onderstaand vindt u kort enkele eigenschappen van het product. De meest belangrijke eigenschap van het product blijft altijd dat u en uw klanten tevreden zijn met het gehele product. En of dat nu komt door onze service, onze snelheid, onze nauwkeurigheid of de gunstige prijs is eigenlijk niet eens zozeer van belang.

Alleen als u en uw klanten tevreden zijn met het product zijn wij dat ook. En daar werken we elke dag aan. In het verleden, in het heden en in de toekomst.

Volledig ontzorgen

Om het hele proces echt als full-service te kunnen aanbieden verzorgen wij vanaf de aanvraag alle stappen in het proces.

Van het versturen van de brieven of mails inclusief herinneringen tot de ontvangst van de documenten. Maar daar stopt het niet. Uniek is dat wij ook levensbewijzen voor u beoordelen.

Daarbij zorgen onze ervaren medewerkers er uiteraard voor dat de beoordeling met de uiterste zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

Omdat wij alle stappen in het hele proces beheersen kunnen wij u volledig ontzorgen bij het opvragen van de levensbewijzen.

Duidelijke communicatie

Een groot deel van ons product bestaat uit communicatie. Communicatie met u, maar vooral ook met uw klanten.

De diverse manieren van communicatie zijn flexibel in te richten. Wij benaderen uw klanten vervolgens op een manier die u en zij het prettigst vinden. Of dat nu is per brief, mail, sms of via een app.

Onze communicatie is uiteraard geoptimaliseerd aan de eisen van het product en de wensen van deze tijd.

Daarnaast is onze eigen app voor iedereen beschikbaar. Dé nieuwe standaard als het gaat om het aanleveren van een levensbewijs.

Naadloze integratie

Wij streven naar een naadloze integratie van ons proces in de wereld om ons heen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de periodieke aanvragen vanuit uw eigen systeem automatisch aan te leveren met onze API. Desgewenst leveren wij tussentijds ook de status terug. Als een individuele aanvraag compleet is doorlopen, wordt het hele dossier inclusief ons advies automatisch aan u overgedragen.

Daarbij hebben uw klanten altijd de keuze de documenten terug te sturen op een manier waarbij zij zich prettig voelen. Op papier, digitaal of met onze app.

Inzicht & Overzicht

Op het portaal heeft u op elk gewenst moment een actueel overzicht in de nog openstaande en afgehandelde dossiers.

Elk dossier is bovendien in te zien voor wat betreft de gegevens, contactmomenten en uiteraard de ingestuurde levensbewijzen.

Desgewenst leveren wij u specifieke rapportages over de voortgang, doorlooptijden, status en resultaat in een door u gewenste formaat.

Alleen zo houdt u het overzicht en de controle over uw proces. Altijd, overal en op elke manier.

Prijzen en opties

Onderstaand een verkort overzicht van de belangrijkste keuzemogelijkheden en prijzen. Staat uw bewuste wens er niet tussen of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer.

Small Kleine uitvoerders

14.99

 • 1 tot 50
 • 1
 • 5
 •  

Medium Middelgrote uitvoerders

12.49

 • 50 tot 500
 • 2
 • 3
 •    

Corporate Grote uitvoerders

Offerte

 • 500 tot 5000
 • 3
 • 2
 •      

Enterprise Insitutioneel / Overheid

Offerte

 • 5000 +
 • 4
 • 2
 •        
   inbegrepen
   maatwerk
   niet leverbaar
* Genoemde prijs geldt voor het gehele proces. Inclusief verzending, ontvangst, beoordeling en bevestiging, excl. btw.