Wie we zijn

Wat we doen

Waarom we dat doen

Onze missie en visie

Over GDPS Group

GDPS Groep B.V. is gespecialiseerd in het optimaliseren van processen voor bedrijven in de financiële sector. Dit doen wij door op consultancybasis met eigen medewerkers, of met de aan ons gelieerde zelfstandige experts op het gebied van procesoptimalisatie, deze bedrijven te adviseren over de huidige processen. Daarbij maken we uiteraard gebruik van de laatste methoden en technieken. Maar vooral helpen we de gebruikers anders te denken over de bestaande processen. Want zij hebben vaak wel de detailkennis over het proces, maar niet de expertise om een bestaand proces te optimaliseren.

Daarnaast biedt GDPS Group twee innoverende Business Process producten:

attestatiedevita.nl®

Een uniek platform voor de afhandeling van aanvragen voor levensbewijzen.

Met attestatiedevita.nl® verzorgen wij het complete traject van de aanvragen van de levensbewijzen. Inclusief opvragen, herinneren, ontvangen, beoordelen en bevestigen! Wereldwijd zijn wij met dit platform ook pionier als het gaat om digitale identificatie.

Mobile ID-Check

Een innovatieve mobiele app voor identificatie op afstand.

Met de smartphone app Mobile ID-Check is het mogelijk om personen op afstand te identificeren. Nét zo betrouwbaar als een fysieke identificatie. Inclusief de digitale gegevens uit een identiteitsdocument. Gewoon vanuit huis, werk of onderweg, in 5 minuten geregeld.

Onze missie

Altijd en overal ter wereld bijdragen aan de tevredenheid van de gebruikers van een proces.

Altijd, overal en op elke manier

Onze visie

Processen zijn er niet om de gebruikers te frustreren, maar om de gebruikers te ondersteunen.

Met onze procesoptimalisatie en processen willen wij ervoor zorgen dat de gebruiker zich ook ondersteund voelt. Zodat de gebruiker zijn proces kan uitvoeren op zijn manier, met zijn mogelijkheden, op zijn locatie en wanneer hij daar behoefte aan heeft. En dat draagt weer bij aan een efficiente bedrijfsvoering en gezonde resultaten voor onze klanten.

Altijd, overal en op elke manier.

Team GDPS Groep